Logo mcsafari.dk

Tanzania KilimanjaroPå denne tur kører du en Haojin Warrior 200cc motorcykel. Denne motorcykel er stabil og pålidelig med hensyn til reservedele her i øst afrika. Den klarer i øvrigt udfordringer imponerende godt. Selvrisiko for skader på motorcykel op til 400 euro.

International gruppe
Denne tur er i samarbejde med Motorsafaris. Udover tysk og engelsk taler både den hollandske og danske tour guide swahili.

Sværhedsgrad
Højden vi når under denne tur gennem Tanzania er ikke nævneværdig. Daglige rejse afstande er korte. Der er nok tid til, at foto og til besøg i landsbyer.

Off-road
Denne tur passer til alle motorcyklister. Vi kører på asfaltede hovedveje og følger ofte en række smalle ruter uden for den planlagte rute. Ca. en tredjedel af ruten er på ikke asfalterede veje. Imidlertid er der også vanskelige hjulspor/grusveje. De almindelige veje er ikke vanskelige, men der anbefales et off-road kursus. Motorcyklerne er lette enduro-cykler der er nemme at manorere.

Overnatninger
Under denne tur overnatter vi i komfortable hoteller eller resorts. I to nætter overnatter vi i en teltlejr. Håndklæder og sengetøj er inkluderet i prisen.

Klima
Den våde sæson i Tanzania løber fra december til juli. Temperaturen varierer mest mellem 25 og 30 grader i løbet af året, afhængigt af rutens højde. Vi har valgt at arrangere denne tur til september. For det første fordi det er uden for regntiden, og for det andet fordi det normalt er den tid, den store migration af dyr over Serengeti finder sted.

Tøj
Obligatoriske ting er en hjelm, en beskyttende motorcykeljakke, handsker, god kvalitet beskyttende motorcykelbukser eller bukser med løs knæbeskyttere og robuste, høje (bjerg) støvler. Også meget nyttigt er et par gode solbriller, læbebalsam og solcreme, og en hjelm med visir eller et par gode køre briller, som også beskytter mod støvet på uasfalterede veje.

Visum og kørekort
Der er et visum krav for om at komme ind i Tanzania. Du kan købe disse til 50.- USD ved grænseovergangen fra Kenya. Til Kenya skal du søge online http://evisa.go.ke/evisa.html .Dette koster 51.- USD. Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra datoen for indrejse i Kenya.

  • Video

Modtag nyhedsbrev