Logo mcsafari.dk

Indien Himalaya Spiti DalenOplysninger til denne rejse
På denne tur bruger vi den nye Enfield Himalayan motorcykel. Dette er en venstre (europæisk) koblingsmotor med en elektrisk starter.

Fysiske udfordringer
Kombinationen af ​​tre faktorer kan gøre denne tur seriøst udfordrende. For det første kræver Enfield-motorcyklen en ret anderledes måde at køre på, og for det andet er der de vanskelige veje. Mest af alt er det dog den høje højde, som gør rejsen vanskelig for mange deltagere. Uden undtagelse vil alle lide af høj højde. For nogle vil det være begrænset til åndenød og mindre symptomer, mens andre vil opleve mere irriterende symptomer som hovedpine og kvalme. Disse er alle normale reaktioner, og de fleste symptomer forsvinder efter et par dage. Denne proces kaldes akklimatisering, og du vil finde omfattende information om dette i vores info matriale. For at lette akklimatiseringsprocessen er det vigtigt at stige så langsomt og smidigt som muligt. Vi har taget højde for dette i vores tidsplan.

Off Road og afstande
Vi vil kører på uasfalterede veje for omkring 20% ​​af ruten. Disse er normalt gode tætte grusveje, men virkningen af ​​regntiden kan gøre dem vanskelige at køre på. Det er selvfølgelig nødvendigt at være ekstra opmærksom i de mange hårnåle sving. Højpasset i denne region er kun åbent i sommermånederne. På andre årstider er der for meget sne. Dette betyder også, at meget sne smelter om sommeren, hvilket resulterer i smeltevand, som strømmer over veje. Dette kan være en harmløs strøm, men kan også være årsagen til et markant skift. Husk, at vi skal finde en løsning under sådanne omstændigheder. Dette kan være en kort omvej, men det kan også kræve, at du kører gennem strømmen på din motorcykel. Fleksibilitet er en vigtig egenskab på denne rejse.

Klima
I virkeligheden kører vi gennem to forskellige klimazoner. I det relativt store lavlandsområde, der omfatter de første og sidste dele af rejsen, er det regntiden. Dette betyder ikke, at det regner konstant, men nedbør er en næsten daglig forekomst. Omend vi kan være heldige ikke at opleve dette. På grund af den høje højde er der ekstreme svingninger af temperatur. I løbet af dagen er det meget varmt, men efter solnedgang køler det hurtigt ned og bliver ret koldt.

Tøj
Følgende er obligatoriske: Hjelm, motorcykeljakke med beskyttelse, handsker, et par god slidstærkt (motorcykel) bukser med beskyttelse eller separat knæbeskyttelse og solide høje (bjerg) støvler. På grund af de store temperaturforskelle kan det være nyttigt at bære en motorcykeljakke med en aftagelig foring. På koldere områder i bjergene kan du også tage ekstra tøj under mc-jakken efter behov. Sørg for, at du også har et par kvalitetshandsker af god kvalitet. Det bedste er sommer-vinter kombination handsker. Desuden er et godt par solbriller meget vigtigt og en hjelm med visir, der beskytter mod støv. Hvis dit motorcykel udstyr ikke er vandtæt, er det tilrådeligt at bære separate regnbeklædning.

Visum
Du kan arrangere visum til Indien selv på den indiske ambassade. I dag kan du også ansøge om dit visum online. Du vil modtage flere oplysninger om dette ved booking af rejsen.

Flere oplysninger om rejsen generelt og de ting, der skal medbringes, findes i de oplysninger, du vil modtage ca. en måned før afrejse

 • Tur detaljer

  Turkode:
  INS
  Kategori:
  Eventyr
  Gruppe antal:
  6 - 12
  Dage:
  18
  Pris:
  Fra DKK 0,-
 • Kort

 • Video

Modtag nyhedsbrev