Logo mcsafari.dk
Centralasien Silkeruten Fra Danmark til Tokyo CAS_header.jpg

Centralasien Silkeruten

Til Tokyo i fire faser

Du kører på din egen motorcykel hjemmefra til Georgien, Kirgisistan, Mongoliet eller hele vejen til Tokyo i Japan. Denne tur blev første gang gennemført i 2016. Delvist som svar på reaktioner fra deltagere, der havde kørt dele eller hele denne rejse i 2016, har vi foretaget nogle tilpasninger. Især har vi bygget flere hviledage ind i turen.

Fase / Rute 1
Vi kører over Europas mest spektakulære veje gennem Rumænien og Bulgarien til Tyrkiet. Gennem det indre af Tyrkiet langs Sortehavskysten til Georgien, så til Armenien og tilbage igen til Georgien.

Fase / Rute 2
Vi kører fra Georgien til Aserbajdsjan. Til Iran, så langs den sydlige del af Det Kaspiske Hav og videre gennem ørkenen landskabet i Turkmenistan til den bisarre hovedstad Ashgabat. Via fantastiske Derweze kører vi mod nord mod Usbekistan og besøger de berømte gamle Silk Road byer Chiva (Khiva), Bukhara og Samarkand. I Tadsjikistan kører vi over Pamir Highway og kører ind i Kirgisistan fra syd.

Fase / Rute 3
Vi kører fra Kirgisistan til Kasakhstan, derefter gennem den russiske Altai for at komme ind i Mongoliet. Gennem det smukke, lille besøgte vestmongoliet kører vi til hovedstaden Ulaanbaatar.

Fase / Rute 4
Vi forlader Mongoliet og ankommer til Sibirien i det østlige Rusland. Vi kører til den østligste og slående moderne russiske by Vladivostok. Her tager vi båden til Japan. I Japan kører vi gennem bjergene og via Hiroshima og Kyoto kommer vi til hovedstaden i Japans hovedstad, Tokyo - slutningen af ​​denne tur.

RUTE 1 RUTE 2 RUTE 3 RUTE 4
Danmark -
Georgien
Georgien -
Kirgisistan
Kirgisistan -
Mongoliet
Mongoliet  -
Japan
antal dage: 25 antal dage: 30 antal dage: 26 antal dage: 29
Du passerer: Du passerer: Du passerer: Du passerer:
Danmark Georgien Kirgisistan Mongoliet
Tyskland Azerbaijan Kasakhstan Rusland
Tjekkiet Iran Rusland Japan
Slovakiet Turkmenistan Mongoliet  
Ungarn Usbekistan    
Rumænien Tadsjikistan    
Bulgarien Kirgisistan    
Tyrkiet      
Armenien      
Georgien      
Total km: 6185 Total km: 5675 Total km: 6165 Total km: 5480

Du kan kører hele turen fra dit hjem til Tokyo. Men alle faser er også tilgængelige og bestilles separat eller i kombination med nogen af de andre.

  • Video

Modtag nyhedsbrev