Logo mcsafari.dk
Rusland Kaukasus Smukkeste bjergområder I Europa rga_2.jpg

Rusland Kaukasus

Kaukasus var i lang tid et lukket og uudforsket område. Nu er situationen ændret, og rejsende kan nyde de smukkeste bjergområder i Europa. I Kaukasus er ikke kun det højeste bjerg i Europa, Elbrus, men der er også andre smukke og berømte bjerge - Kazbek, Dombay. På de lette enduro-motorcykler Honda XR 250 kører vi til højtbeliggende landsbyer og andre smukke steder. Vi køre fra Det Kaspiske Hav til Sortehavet.

Ruten går gennem otte russiske føderale stater. Vi starter i Dagestan, så vi går gennem Tjetjenien (Grosnij), Nordossetien Republik Inguesjetië, Kabardino, Balkaria, Stavropol Krai, Karachaevo-Tjerkessië til Adsjarien og endelig ender vi i Krasnodar, Sochi.

En rejse med motorcykel gennem dette ukendte område vil introducere dig til den hidtil usete og uspolerede skønhed i det nordlige Kaukasus. Ud over de forskellige folkeslag og uspoleret natur er denne motorcykel tur en speciel oplevelse og bestemt også en eventyrlig udfordring. Vi slutter også med et besøg i Sochi, hovedstaden i de olympiske vinterleje i 2016! • Tur detaljer

  Turkode:
  RGA
  Kategori:
  Eventyr
  Gruppe antal:
  4 - 10
  Dage:
  15
  Pris:
  Fra DKK 26.990,-
 • Kort

 • Video

Modtag nyhedsbrev