Logo mcsafari.dk
offroad skole Offroad skole otd.jpg

Off-road træningsdage inklusiv motorcykler for alle motorcyklister. Det gør ingen forskel om du ikke har prøvet at køre uden for asfalten eller om du har erfaring og gerne vil dygtiggøre dig. På denne dag lærer du bla. de grundlæggende teknikker for offroad / enduro-kørsel. Du skal bare møde op med dit kørekort, hjelm, jakke, handsker, bukser og støvler. resten står vi for.

Du vil blive undervist af danmarks bedste rallykøre. The Danish Rally Cats. Pia Steen Libehholt og Ida Hansen

Under kurset vil der blive lagt ekstra vægt på situationer, der opstår under vores rejser. Hvordan kommer du sikkert frem på en grusvej fuld af huller i Kenya? Hvordan klare du den over græsarealerne i Kaukasus? Eller hvordan kommer du op og ned ad de stejle veje til bjerglandsbyerne i Vietnam?

Om morgenen begynder vi med den grundlæggende teori om kørsel på løst underlag efterfulgt med balanceøvelser og teknikker til kørsel i terræn. Dernæst gælder det bremseøvelser der gør dig i stand til effektiv nedbremsning på løst underlag. Dreje teknikker henholdsvis ved siddende stilling og stående, i lav og hurtig fart. Øvelser med op og nedkørsler osv.

Altsammen på et særdeles attraktivt øvelses område

Undervejs er der snack og forfriskninger og en lettere frokost når vil når der til.

om eftermiddagen får du mulighed for at afprøve dig selv på den særdeles udfordrende rute tundt i øvelsesområde,  hvor du får brug for de nye teknikker du lige har lært.

Sidst på eftermiddagen når vi retur til udgangspunktet, hvor der er forfriskninger inden vil skilles. Det er en trættende, men særdeles sjov dag.Modtag nyhedsbrev